Üdvözlöm Önt a Csudakéz masszázs oldalamon!

A masszázs az egyik legősibb természetes módszer a betegségek megelőzésére. Kiválóan alkalmas feltöltődésre és az egészség megőrzésére. Napjainkban az egyoldalú mozgásszervi terhelések, a mozgásszegény életmód, a számítógép és telefon korlát nélküli használata nagymértékben terheli a mozgásrendszerünket. Csontjaink, köztük a gerincoszlopunk a testünk passzív, míg izmaink az aktív vázrendszerét képezik. Sokan nem is gondolják, hogy a gerincünk melletti izmokat éppúgy mozgatnunk kell, mint, ahogy azt egyéb izmainkkal tesszük.  Testünk lelki bajunk hordozója is. A támadásokat tehát több oldalról is védenie kell.

A jó hír az, hogy van megoldás!

Egy megfelelő masszázs terápiával a testünk lágyszövetei válaszolnak az érintésre. A testünk gyógyítása mellett lelkünk is gyógyul.

Korábban a masszázs luxus szolgáltatásnak számított, mely bizonyos társadalmi körökben volt elérhető és elfogadott. Mára már azonban bárki igénybe veheti elérhető áron a számára legkedvezőbbet.

Ön se maradjon ki!

A mozgásrendszerünk folyamatos karbantartásával megelőzhetjük vagy a már meglévő problémákat enyhíthetjük, amennyiben elfogadja és igénybe veszi egy szakképzett, okleveles masszőr segítségét.

Kérem, tekintse meg elérhető szolgáltatásaimat és ne késlekedjen, foglaljon még ma időpontot!

Szeretettel várom!

Szolgáltatás igénybevételi feltétel

Tájékoztatom Kedves Vendégeimet, hogy szolgáltatásaimról SZÁMLÁT bocsátok ki. Ehhez azonban minden esetben szükséges a szolgáltatást igénybe vevő Vendég nevének és lakcímének megadása. Amennyiben a fenti adatokat nem áll módjában megadni, úgy a szolgáltatásaimat nem tudja igénybe venni.

Csak magánszemélyek részére elérhetőek a szolgáltatásaim, vállalkozásnak nem állítok ki számlát.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm!

 

Jelöljön be facebookon!

Ne maradjon le a legfrissebb információkról!

 

Kövessen!

Már instagrammon is elérhető vagyok!

Czégény Brigitta

Életem nagy részét diplomás közgazdászként számítógép előtt töltöttem,

de rátaláltam arra a tevékenységre amivel másoknak és magamnak is örömet tudok szerezni. Képzett masszőrként (OKJ gyógymasszőr) hihetetlen jó érzés megteremteni a belső békét és ezáltal segíteni a test és lélek találkozását. Szolgáltatásaim közé tartozik  a Svéd, Stressz oldó, Arc, Aromaterápiás, Cellulit (narancsbőr elleni), Reflexzónás talp és Csudakéz masszázsok. Célom, a lehető leghatékonyabb technikákkal elérni a vendégek elégedettségét és ennek érdekében folyamatosan képzem magam. Szolgáltatásaim körét folyamatosan bővítem. 2023-tól elérhető az SI Japán gerincterápia, melyet mindenkinek ajánlok korra és nemre tekintet nélkül.

A különböző masszázstechnikák ötvözésével egyénre szabott kezeléseket biztosítok.

Keressen bizalommal, frissüljön, relaxáljon és őrizze meg egészségét a csudakezek jótékony hatásával!