Időpontfoglalás


Jelölj be facebookon!

Ne maradjon le a legfrissebb információkról!

 

Kövess!

Már instagrammon is elérhetőek vagyunk!

Élmény testnek és léleknek. A különböző illóolajok más-más hatást gyakorolnak a szervezetünkre, lazítanak, élénkítenek. Az aktuális testi és érzelmi állapothoz jól megválasztott illóolaj és testmasszázs kombinációjával a lazító, a stresszoldó, a relaxáló, az energetizáló, és a vitalizáló erő intenzívebbé válik, így a legkedvezőbb hatás érhető el. A masszázs az illóolaj használatával ellazítja a testet, hatására fokozódik a testben a vérkeringés, elősegíti a méreganyagok távozását a szervezetből. Az illóolajok bőrön keresztül és belélegezve is stresszoldó, relaxáló hatással vannak az egész szervezetre.
Az aromamasszázs a svédmasszázs fogásaira épül, lassú, finom, nyugodt mozdulatokkal dolgozik, amelyek elsődleges célja az izmok ellazítása. A frissítő aromaterápiás masszázs során erőteljesebb kezelést alkalmazunk, ami az egész testet átmozgatja, felpezsdíti a vérkeringést, így egy jó sportélményhez hasonló élettani hatások érhetőek el. A masszázs hatása bőséges folyadékfogyasztással fokozható. Különböző aromák, különböző hatások:

Aloe vera

Gyulladáscsökkentő, gombaölő, regeneráló hatású. Segít megőrizni a bőr fiatalos vitalitását, feszességét. Nedvességgel látja el a bőrt, ezért bőrszárazságra kiválóan alkalmas. Hatékonyan ellensúlyozza a környezet okozta káros hatásokat.

Citromfű

Frissítő, élénkítő, ugyanakkor nyugtató hatása van. Vitamin és ásványi anyag tartalmának köszönhetően puhává, selymessé varázsolja a bőrt.

Eukaliptusz

Az illóanyag a test energiacsatornáiban lévő elzáródásokat (blokkokat) oldja, így  a test energetikai egyensúlyát helyreállítja. Vérbőséget fokozó hatású, amely frissít és élénkít. A bőr finom és  ima tapintású lesz.

Édes narancs

Frissítő, élénkítő hatású, mérsékli a narancsbőr tüneteit.

Gyógyfüves

A bőr pórusain keresztül a gyógynövények hatóanyagai gyorsan felszívódnak. Jó hatással vannak a merev ízületekre, a meghúzódott, fájdalmas izmokra, migrénre, alkalmas a stressz és a feszültség

Narancs-fahéj

Visszaadja a bőr egyensúlyát, javítja a testfelszín vérellátását, kiválóan alkalmas narancsbőr kezelésére. Segíti a méreganyagok eltávolítását, támogatja a verítékezést, így tisztítókúrák hatékony