Időpontfoglalás


Jelölj be facebookon!

Ne maradjon le a legfrissebb információkról!

 

Kövess!

Már az instagrammon is elérhető vagyok!

Napjainkban a nők nagy részét érinti. Nemcsak idős és túlsúlyos nőknél jelentkezik, hanem sok vékony és fiatal hölgynél is megfigyelhető. A cellulit általában a comb, a csípő, a felkar és a has tájékán jelentkezik. Jellemző tünete a bőr alatt megjelenő dudoros réteg, mely komoly esztétikai problémát jelent.

A bőr hálószerűen tapad az izmokhoz. Az itt kialakuló zsírszövet tölti fel a bőr és az izom közti térközt. A cellulit hátterében a bőr és az izomzat közötti réteg kollagén- és elasztin szálai között felhalmozódott zsír, szövetek közötti folyadék, toxinok, és méreganyagok állnak.

A speciális narancsbőr elleni krémekkel történő masszázs köpölyözéssel és a fóliával történő tekercselés elősegíthetik a cellulit gyors visszafejlődését. A bőr pórusain keresztül eljutnak a cellulit részekhez és elvezetik a felhalmozódott folyadékot és a szerves hulladékot.

Köpölyözéssel kombináljuk a kezelést. A köpölyözés nagyon jól alkalmazható narancsbőr kezelésére, illetve helyi fogyasztásra, mint például a comb, has vagy a far területének fogyásakor. A bőr rugalmas és feszes lesz a kezelés során. Az adott területen lévő pangások is nagyon jól oldhatók, amely után fogyás látványosabbá válik.

Ez a kezelés akkor hatékony, hogyha mindennapi étkezési szokásain is változtat. A változáshoz minimum 10 alkalom szükséges heti 2-3 alkalommal. A teljes kúra időtartam attól függ, hogy Ön 1-es 2-es vagy 3-as típusú narancsbőrrel rendelkezik. A tartós eredményhez havi 1-2 alkalommal fenntartó kezelés is szükséges.